pic

Tapahtumapaikka ja kartat

Tervetuloa Ropeconiin!

Ropecon 2018 järjestetään 27.–29.7.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 15 ja päättyy sunnuntaina klo 18.

Messukeskuksessa on avoin langaton verkkoyhteys.


Sisäänkäynnit ja liput

Ropeconin lipunmyyntitiskit sijaitsevat Messukeskuksen eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä. Kaikilla lipunmyyntipisteillä maksuvälineenä käy käteinen. Muutamilla pisteillä maksaminen on mahdollista myös kortilla. Nopein ja varmin maksutapa on käteinen.

Ennakko- ja ryhmälippuja vaihdetaan rannekkeiksi eteläisellä sisäänkäynnillä klo 13 alkaen. Varsinainen lipunmyynti alkaa molemmilla sisäänkäynneillä perjantaina 27.7. klo 15. Lipunmyynti jatkuu vuorokauden ympäri koko tapahtuman ajan. Seuraavan päivän lippujen myynti alkaa puolenyön aikaan. Viimeinen mahdollisuus ostaa lippu on sunnuntaina 29.7. klo 15.

Kartat

Tilakartat löydät tapahtuman ohjelmaoppaasta ja käsiohjelmasta. Halutessasi voit tutustua tiloihin etukäteen myös virtuaaliesittelyn avulla.

Lisätietoja vuoden 2018 tiloista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


Käsiohjelma

Tapahtumapaikalla on jaossa paperisia käsiohjelmia. Kaiken tarvittavan tiedon ohjelmasta ja tapahtumapaikasta saat myös mobiililaitteilla toimivasta Ropeconin ohjelmaoppaasta.

Lisätietoja vuoden 2018 ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.