pic

Lasten Ropecon

Tekemistä kaikenikäisille

Ropecon sopii erinomaisesti koko perheelle. Aloittelijoille, lapsille ja perheille soveltuvaa pelattavaa löytyy erityisesti Kokemuspisteeltä. Lisäksi ohjelmalavalla, näyttelyalueella sekä bofferi- ja teräsalueella tapahtuu lähes koko ajan jotain jännittävää. Pelitiskien ja myyntialueen työntekijät kertovat mielellään lisää lapsiystävällisistä peleistä.

Lue perheiden kokemuksia Ropecon-viikonlopusta Ropeconin blogista.

Lasten hoito ja liikkuminen

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy hallista 3, Cafe 3:n läheisyydestä. Lastenhoitotasoja on myös Siiven  1. ja 2. kerroksen inva-WC:ssä sekä pohjoisen sisäänkäynnin WC:ssä. Potat löytyvät Siiven molemmista inva-WC:stä.

Lastenhuone

Lastenhuone sijaitsee käytävämäisen Ylägallerian puolivälissä. Lastenhuoneessa lapset voivat huoltajiensa valvonnassa leikkiä, syödä tai rauhoittua. Huoneesta löytyy vesipiste, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä WC hoitotasolla. Tilassa on työntekijä, mutta lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla – kyseessä ei siis ole lapsiparkki.

Aukioloajat
pe 16–22 / la 10–22 / su 10–16

Lastenvaunut

Tapahtumaan voi osallistua lastenvaunujen kanssa. Kulku eri kerrosten välillä onnistuu hissillä. Ohjelmasaleissa ja käytävillä voi kuitenkin olla ajoittain ruuhkaa, jolloin liikkuminen vaunujen kanssa saattaa olla hankalaa. Lastenvaunuparkki sijaitsee pääaulan läheisyydessä Lasigalleriassa isotavaranarikan päädyssä.

Lapsiystävällinen ohjelma

Lapset voivat osallistua miltei kaikkeen ohjelmaan. Mukana on muutamia ohjelmanumeroita, jotka on kielletty alaikäisiltä tai alle 15-vuotiailta. Ikäsuositukset löytyvät ohjelmaoppaasta kyseisten ohjelmanumeroiden kuvauksista.

Pelit ja ohjelmanumerot, joita suosittelemme erityisesti lapsille, löytyvät Ropeconin ohjelmaoppaasta hakukategorialla ”lapsiystävällinen”. Voit tallentaa mielenkiintoiset ohjelmanumerot klikkaamalla tähtikuvaketta, jolloin suosikkisi näkyvät aikataululistauksena ”Omat suosikit” -sivulla.

Lisätiedot vuoden 2018 ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.