pic

Esteettömyys

Esteetön kulku Messukeskuksessa

Ropeconille on tärkeää, että tapahtumasta pääsevät nauttimaan kaikki, joita roolipeliharrastus kiinnostaa. Tilat Helsingin Messukeskuksessa soveltuvat hyvin liikunta- tai toimintarajoitteisille kävijöille.

Sekä eteläiseltä että pohjoiselta sisäänkäynniltä löytyy oviautomatiikka. Kokoustamossa toimintaa on kolmessa kerroksessa, joiden välillä pääsee kulkemaan hissillä.

Käytössämme olevissa WC-tiloissa on myös esteettömät WC:t. Kaikkiin tapahtuman aikana auki oleviin kahviloihin ja ravintoloihin pääsee kulkemaan esteettömästi.

Puheohjelmasaleihin saa pyydettäessä induktiosilmukan infosta – pyydäthän infoa järjestämään asian vähintään tuntia ennen ohjelman alkua. Voit tutustua tiloihin etukäteen virtuaaliesittelyn avulla.

Avustajat pääsevät luonnollisesti ilmaiseksi sisään tapahtumaan. Lemmikkieläimet on tapahtumassa kielletty, mutta opaskoirat ovat työtehtävissään tervetulleita.

Esteetön pysäköinti

Invaliditunnuksella voi pysäköidä mihin tahansa ruutuun maksutta. Pysäköintitalossa alimmalla P1-tasolla ja pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä on 20 invaliditunnuksella merkittyä pysäköintipaikkaa. Ulosajettaessa näytä invalidikorttia puomilla kameralle.

Myös Kokoustamon pysäköintialueella on invapaikkoja, mutta suosittelemme niitä vain toissijaisesti, sillä reitillä eteläiselle sisäänkäynnille on nousua ja jyrkähkö mäki.