pic

Akateeminen ohjelma

Dialogia pelien nykytilasta ja tulevaisuudesta

Millaista on roolipelien ja muiden pelien vuorovaikutus? Kuinka pelit muokkaavat arkipäiväämme? Mitä tapahtuu kun erilaiset pelikulttuurit törmäävät? Miten populaarikulttuuri näkyy peleissä?

Intersection in Games on Ropeconin ensimmäinen akateeminen seminaari, jossa etsitään vastauksia näihin tai muihin kysymyksiin, jotka tarkastelevat sitä kuinka erilaiset traditiot, genret, konventiot ja normit risteävät nykyaikaisten pelien kirjavassa kentässä. Seminaari järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston Game Research Labin kanssa ja sen puheenjohtajana toimii professori J. Tuomas Harviainen. Ohjelma on pääsääntöisesti englanniksi.

Akateeminen ohjelma alkaa poikkeuksellisesti jo aamulla perjantaina 27.7. Muilta osin Ropeconin ovet aukeavat kello 15.

Lue lisää aiheesta Ropenomiconista »

Liput

Ohjelmaa pääsee seuraamaan ostamalla ennakkolipun tapahtumaan 1.7. mennessä (katso ohjekuva). Liput tulevat myyntiin viikolla 9. Jos olet jo ehtinyt hankkia ennakkolipun ja haluaisit seuraamaan akateemista ohjelmaa, ota yhteyttä ohjelma@ropecon.fi.

Osta lippu

Puhujaksi akateemiseen ohjelmaan

Ropecon kutsuu sinut mukaan dialogiin pelien nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tervetulleita ovat niin aloittelevat tutkijat ja tohtoriopiskelijat kuin kokeneemmatkin tutkijat.

Katso esitelmöintikutsu

Ilmoittaudu puhujaksi akateemiseen ohjelmaan 18.4. mennessä.

Esitelmöintikutsu

Ota yhteyttä

ohjelma@ropecon.fi