pic

Muut turnaukset ja kilpailut

Skenaariokilpailu

Ropecon haastaa Suomen skenaariokirjoittajat esittelemään taitojaan pöytäroolipelien skenaariokirjoituskilpailussa!

Kilpailuskenaarioita pelautetaan Ropeconin Kokemuspisteellä 27.–29.7. Skenaariot keräävät pisteitä tuomaristolta ja kolme parasta palkitaan kokonaispistemäärän perusteella.

Katso säännöt ja vuoden 2018 kilpailun voittaja!

Bofferoinnin SM-kilpailu

Onko sinusta bofferoinnin Suomen mestariksi vuonna 2018? Sankarit ottavat toisistaan mittaa Ropeconin perinteikkäässä taistelukilpailussa, jossa hiki lentää ja solumuovi tärisee. Voittajaksi tässä tiukassa lajissa pääsee hyvällä urheiluhengellä, taidolla ja asenteella. Turnaus käydään yhden käden bofferimiekoilla.

Katso vuoden 2018 kilpailun voittajat Ropeconin tulospalvelusta »

Pukukilpailu

Tuletko tapahtumaan lempi puvussasi? Ropeconin pukukilpailussa kävijät pääsevät esittelemään taidokkaita pukujansa koko conikansalle. Puvut voivat olla cosplay-henkisiä tai täysin omia luomuksia. Eri kisakategorioiden voittaja valitaan tuomariston ja kävijöiden antamien äänten perusteella.

Katso vuoden 2018 pukukilpailun osallistujat ja voittajat Ropeconin Flickr-kuvagalleriasta »

KPS-turnaus

Ropeconin ainoassa ja alkuperäisessä kivi-paperi-sakset-turnauksessa kilpailijat ottavat toisistaan mittaa eeppisessä kaksintaistelussa, josta ei puutu jännitystä. Kansainväliset kilpailusäännöt ja lahjomaton tuomari pitävät huolta kilpailijoiden ja katsojien tinkimättömästä karnevaalihengestä.

Katso vuoden 2018 kilpailun voittajat Ropeconin tulospalvelusta »

Figumaalauskilpalu

Ropeconin perinteinen figumaalauskilpailu palkitsee jälleen skenen upeimpia miniatyyrejä. Kilpailuun ilmoittaudutaan tapahtuman figutiskillä perjantain ja lauantain aikana.

Katso säännöt ja vuoden 2018 kilpailun voittajat!