pic

Taidenäyttely

Taidetta yli genrerajojen

Ropecon esittelee harrastaja- ja ammattilaistaiteilijoiden töitä roolipeliaiheisessa taidenäyttelyssä. Luvassa on mielikuvituksellisia teoksia vahvoin skenemaustein.

Aseta parhaat teoksesi esille ja osallistu taidekilpailuun

Otamme vastaan erilaisilla tekniikoilla toteutettuja teoksia. Teoksen sisältö voi sivuta roolipeliskeneä, vuoden teemaa “elämä ja yhteisö” tai sopia muutoin roolipeliharrastukseen. Teosten tulee olla muodoltaan sellaisia, että ne voi jättää esille galleriamaiseen tilaan. Voit halutessasi asettaa teokselle myös myyntihinnan. Taidenäyttelytila sijaitsee proppinäyttelyn läheisyydessä. Huomaathan, että taideteosten näytteilleasettajille ei tarjota ilmaista sisäänpääsyä.

Kaikki näytteille asetetut teokset ovat myös mukana perinteisessä taidekilpailussa, jossa menestyneille jaetaan lahjakorttipalkintoja. Palkitseminen tehdään kävijöiden äänten ja tuomaroinnin perusteella.

Katso vuoden 2017 taidekilpailun voittajat tulospalvelusta »

Lisätietoja vuoden 2018 taidenäyttelystä tulossa lähempänä tapahtumaa.

Portfoliopiste

Taidenäyttelyn ohessa toimii ensimmäistä kertaa portfoliopiste, johon voit tuoda taideportfoliosi pelintekijöiden ja muun conikansan selattavaksi. Portfoliopisteen tarkoitus on edistää suomalaisten roolipelien tekemistä tuomalla yhteen roolipelien kirjoittajat ja visuaalisen suunnittelun tekijät.

Tuo taitosi esiin

Mitkä tahansa taiteen ja käsityön muodot ovat tervetulleita. Portfolion tulee olla kansiomuotoinen ja kooltaan maksimissaan A3. Sisällön on sovelluttava kaikenikäisille katsojille.

Portfoliot voidaan pitää esillä yksittäisinä tapahtumapäivinä tai koko Ropeconin ajan. Kansiot laitetaan suojaan yöksi ja taidenäyttelyn henkilöstö vastaa niistä päiväsaikaan.

Lisätietoja vuoden 2018 portfoliopisteestä tulossa lähempänä tapahtumaa.

Kysyttävää?

taidenayttely@ropecon.fi