pic

Pienjulkaisupelien myynti

Keskity promoamiseen,
me autamme myymisessä

Ropecon tarjoaa suomalaisille analogisten pelien pienjulkaisijoille mahdollisuuden myydä pelejään Ropecon Shopin myyntitiskillä myyntialueella. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi pöytäroolipelit sekä kortti- ja lautapelit.

Oman myyntipöydän ostamiseen verrattuna uusi myyntitapa poistaa pienjulkaisijalta myyntipöydän kiinteän kulun. Julkaisijan ei myöskään tarvitse päivystää isoa osaa tapahtumasta myyntialueella vaan voi esitellä peliään esimerkiksi Kokemuspisteellä.

Ropecon myy pelejä myyntialueen aukioloaikoina muun myynnin ohessa ja ottaa palvelusta 20 % provision myyntihinnasta (sis. ALV). Pelit voi tuoda myyntipöydälle tapahtuman ovien auettua perjantaina 27.7. klo 15. Myymättömät pelit tulee hakea myyntipöydältä sunnuntaina 29.7. klo 15 mennessä ennen myyntialueen sulkeutumista. Tulot tilitetään tapahtuman jälkeen.

Ropecon pidättää oikeuden päättää tapauskohtaisesti pelien myyntiin ottamisesta. Jos et ole varma, sopiiko peli Ropeconissa myytäväksi, varmistathan asian etukäteen.

Myyntituoteconiitti 2018
Taneli Pirinen
myyntituotteet@ropecon.fi

Tiedustelut

Pelien tuomisesta sopiminen ja tiedustelut osoitteeseen myyntituotteet@ropecon.fi. Ilmoita samalla, mitä peliin liittyvää ohjelmaa olet järjestämässä.


Aikataulut

⊕ Pelien tuominen Ropecon Shopin myyntipöydälle pe 27.7. klo 15 alkaen.
⊕ Myymättömät pelit tulee hakea Ropecon Shopin myyntipöydältä su 29.7. klo 15 mennessä.


Myyntialueen aukioloajat

pe klo 15–21
la klo 10–18
su klo 10–15

Ohjeet pienjulkaisijoille


Järjestä peliin liittyvää ohjelmaa

Pienjulkaisijan on osallistuttava Ropeconiin ja järjestettävä tapahtumassa peliin liittyvää ohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi peliesittelyä tai puheohjelmaa (puheohjelman ilmoittautuminen päättynyt). Kokemuspisteen peliesittelijäksi voi ilmoittautua 30.6. asti: kokemuspiste@ropecon.fi. Pöytäpelinjohtajaksi voi ilmoittautua 30.6. asti: lue ohjeet ja ilmoittaudu.


Tuotteita otetaan myyntiin vain rajoitettu määrä

Kirjoja tai pienempiä tuotteita voi tuoda myytäväksi yhteensä 50 kappaletta. Isot tuotteet, kuten lautapelilaatikot, katsotaan tapauskohtaisesti – ota tällaisissa tapauksissa yhteyttä etukäteen. Palvelu on pääsääntöisesti tarkoitettu tuotteille, joilla ei ole muuta myyntikanavaa Ropeconissa. Palvelun tarkoituksena on parantaa pelien saatavuutta.


Toimita luettelo myytävistä peleistä

Pelien mukana tulee toimittaa luettelo kahtena kappaleena, joka sisältää myytävien pelien nimet, toimitetut kappalemäärät ja hinnat. Luettelossa tulee myös olla julkaisijan yhteys- ja tilitystiedot.

Ilmoita pelisi myyntiin!

Pelien tuomisesta sopiminen ja tiedustelut: myyntituotteet@ropecon.fi.
Ilmoita samalla, mitä peliin liittyvää ohjelmaa olet järjestämässä.
Jos et ole varma, sopiiko peli Ropeconissa myytäväksi, varmistathan asian etukäteen.

Siirry ilmoittautumiseen

Jäikö kysyttävää?

myyntituotteet@ropecon.fi