pic

Ropecon Shop

Ropecon Shop myy Ropecon-aiheisia tuotteita, vuositeeman mukaisia Ropecon-paitoja sekä suomalaisten pienjulkaisijoiden pelejä. Ropecon Shopin löydät myyntialueelta hallista 1. Ennakkoon tilatut tuotteet voi noutaa omalta pisteeltään puodin läheisyydestä.

Aukioloajat
pe 15–21 | la 10–18 | su 10–15

Ropecon-tuotteet

Ropecon 2018 -teemapaita

Kävijöiden vakiovaruste jo vuodesta '98.

Eeppistä klassikkohenkeä noudattaen on valmitettu myös Ropeconin vuositeemapaita. Tummansinisen paidan etuosassa komeilee värikäs teemakuvitus ja hihassa tapahtuman tunnus.

20 €

Ropecon Bag of Holding

Nyt voit vihdoin lootata, kaiken

Onko kannettavanasi liikaa tavaraa? Ropecon Bag of Holding varmistaa, että kaikki loottisi pysyy näppärästi mukana Conissa ja puutarhassa.

8 €

Ropecon-D20

Tuuria tyylillä

Unohtuiko noppapussi tai kaipaatko täydennystä kokoelmaasi? Ropecon-D20 auttaa sinua päihittämään tyylillä karmeimmatkin monsterit.

3 €

Ropecon 2018 -viuhka

Olemisen sietämätön keveys

Tuliko hiki pelatessa tai tanssin pyörteissä? Ropecon-viuhka tekee olemisesta siedettävää myös seuraavan setin jälkeen ja tarjoaa oivan viestintävälineen viuhkakielen taitajille.

12 €

Ropecon-kangasmerkki

Tunnusta rakkautesi ♥

Ropecon on jo vuodesta 1994 ollut aidosti roolipelitapahtuma, joka järjestetään rakkaudella pelaajilta pelaajille. Kiinnitä kangasmerkki laukkuun tai vaatteisiin muistuttamaan yhteisistä menneistä ja tulevista pelikohtaamisista.

2 €

Ropecon-avainnauha

Se aito ja oikea Ropecon-köysi!

Näitä köysiä et muualta saa. Kiinnitä taika-amuletit, portaalien avaimet ja muut tarvittavat välineet asuusi Ropecon-avannauhalla ja voit seikkalla huoletta vähän suuremmissakin luolastoissa. Konkarin vinkki: Avainnauhalla voit tarvittaessa sitoa hiukset tai parran nutturalle suihkun ajaksi.

3 €

Kysy lisää

myyntituotteet@ropecon.fi