pic

Roolipeleihin ilmoittautuminen Konsti-sovelluksella

Ropeconissa pöytäroolipeleihin ilmoittaudutaan Konsti-sovelluksella

Konstin avulla voit selata Ropeconin roolipelitarjontaa, merkata suosikkipelit ja ilmoittautua peleihin.

Konstilla pääset ilmoittautumaan pöytäroolipeleihin ennen niiden alkamista

Uudet pelit alkavat tunnin välein tasatunnein ja niihin ilmoittautuminen aukeaa neljä tuntia ennen pelin aloitusta. Jokaiselle pelien alkamisajankohdalle voit valita itsellesi kolme mieluisinta peliä. Ilmoittautuminen päättyy 30 minuuttia ennen pelien alkamista, minkä jälkeen oman pelin ja sen sijainnin voi tarkistaa sovelluksen avulla. Ilmoittautumisen tiedot löytyvät myös larp- ja roolipelitiskiltä. Jos et päässyt mihinkään peliin, kannattaa tulla käymään tiskillä, sillä joku voi etsiä vielä lisäpelaajia.

Sovelluksen käyttäminen vaatii salasanalla suojatun käyttäjätunnuksen

Aikaisempien vuosien tunnukset eivät ole enää voimassa. Uuden käyttäjätunnuksen voi rekisteröidä larp- ja roolipelitiskiltä saatavalla koodilla. Tämän jälkeen Konstiin voi kirjautua valitulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Peleihin on mahdollista ilmoittautua myös ryhmänä

Jokainen ryhmän jäsen tarvitsee oman Konsti-käyttäjätunnuksen, minkä jälkeen käyttäjät voivat muodostaa ryhmiä ja ilmoittautua peleihin yhdessä.

Konstia voit käyttää omalla mobiililaitteellasi ja tietokoneellasi sekä lisäksi larp- ja roolipelitiskin tarjoamilla laitteilla. Sovellus toimii useimmilla moderneilla selaimilla, mutta esimerkiksi Internet Explorer ei ole tuettu.

Siirry käyttämään Konstia