pic

Year in Review 2018

Ilmoita videosi mukaan

Ropecon etsii videomateriaalia A Year in Review – roolipelien vuosikatsaukseen. Lähetä meille pätkä hauskasta peli-illasta, mukaansatempaava striimaustaltiointi tai mahtipontinen promovideo.

Ropecon-tapahtuma koostaa leikkeistä videon, joka näytetään kävijöille lauantai-illan gaalassa. Videokooste saatetaan julkaista myös Ropeconin verkkosivuilla, YouTube-kanavalla sekä sosiaalisessa mediassa. Videoleikkeiden tekijät mainitaan katsauksen lopussa.

Lue ohjeet ja lähetä videosi meille 23.6. mennessä.

Lähetä nyt!

Ohjeet


Materiaalivaatimukset

⊕ video voi olla kuvattua materiaalia tai animaatiota äänen kanssa tai ilman
⊕ videon maksimipituus on 10 minuuttia
⊕ videoiden maksimimäärä on 3 videota/hlö/ryhmä
⊕ resoluutio Full HD 1080p (1940 × 1080 pikseliä, progressive) tai enemmän
⊕ kuvasuhde 16:9 (widescreen)
⊕ kuvataajuus 25 kuvaa sekunnissa (fps = frames per second)
⊕ bittivirta (bitrate = bits per second) MPEG2 kompressiolla vähintään 25 Mbs (optimi 40 Mbs), tai H.264 kompressiolla vähintään 4.5 Mbs
⊕ maisema orientaatio (landscape, eli vaakasuuntaan leveämpi kuin pystysuunta on korkea)


Lisätiedot ja luvat

Liitä mukaan tiedosto (txt, rtf tai pdf), jossa kerrotaan videon tekijät. Videoleikkeiden tekijät mainitaan valmiin katsauksen lopputeksteissä.
Ilmoita myös, onko kyseessä raakamateriaali vai valmis editointi. Raakamateriaalin kuvaus on hyvä aloittaa reilusti ennen (ainakin 10 sekuntia) kuin jotain suunniteltua hienoa tapahtuu, ja jatkaa reilusti varsinaisen tapauksen jälkeen (10 sekuntia tai enemmän).

Videon mukana tulee toimittaa kirjallinen lupa, jossa annetaan suostumus käyttää ja muokata videomateriaalia ilman rajoituksia. Huolehdithan myös, että kaikilta videolla esiintyviltä on kirjallinen suostumus videon käyttämiseen. Jos kuvissa näkyy alaikäisiä, lupa tulee saada huoltajilta. Poikkeuksena ovat julkisissa tiloissa kuvatut otokset, joissa näkyy yleisesti ohikulkijoita tai yleisöä.

Lähetä videosi 23.6. mennessä!

Lähetä nyt!

Kysyttävää?

xxxx@ropecon.fi