pic

Rekisteriseloste – proppinäyttely

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Illusia ry
c/o Veera Schneider
Länsirinnetie 22 G, 00730 Helsinki
040 378 7750
veera.schneider@metropolia.fi

2. Rekisteriasiat

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Veera Schneider
Länsirinnetie 22 G, 00730 Helsinki
040 378 7750
veera.schneider@metropolia.fi

3. Rekisterin nimi

Illusia ry, Proppinäyttely 2018

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on Ropeconin 2018 -tapahtuman proppinäyttelyn näyttelyesineiden koordinointi näyttelyesineiden omistajien kanssa. Tietoja ei käytetä suoramainontaan tai muihin markkinointitarkoituksiin. Illusia ry ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Lainatavaroiden tiedot ja kuvat, sekä tarinamuotoiset kuvaukset
Arviot lainatavaran luovutus- ja noutoajoista

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Google Forms -lomakkeella tai sähköpostitse Ropecon 2018 -tapahtuman proppinäyttelystä vastaavalle Illusia ry:n edustajalle lähetetyistä tiedoista. Tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttäjät tunnistetaan käyttäjätunnuksin. Rekisterin käyttämiseen ovat oikeutettuja vain määritellyt Illusia ry:n Ropecon 2018 -tapahtuman proppinäyttelystä vastaavat henkilöt. Henkilötiedot säilytetään Googlen omistamilla palvelimilla.

10. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Jos rekisteröity haluaa lisätietoja hänen henkilötietojensa käsittelystä Ropecon 2018 -tapahtuman proppinäyttelyyn liittyen, hän voi ottaa yhteyttä veera.schneider@metropolia.fi tai studioillusiart@gmail.com / Veera Schneider.