pic

Rekisteriseloste – median akkreditointi

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ropecon ry
c/o Kalle Kivimaa
Lummetie 26 A, 01300 Vantaa
040 500 7717
kalle.kivimaa@iki.fi

2. Rekisteriasiat

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Kalle Kivimaa
Lummetie 26 A, 01300 Vantaa
040 500 7717
tuki@ropecon.fi

3. Rekisterin nimi

Ropecon, mediarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on Ropecon-tapahtuman mediatiedotteiden lähettäminen ja tapahtuman mediapassien jakaminen akkreditoituneille median edustajille. Tietoja ei käytetä suoramainontaan tai muihin markkinointitarkoituksiin. Ropecon ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Yritys ja asema
Yrityksen osoitetiedot
Maa
Kiinnostuskohteet
Suunniteltu medianäkyvyys ja sen laajuus
Arvioitu saapumispäivä tapahtumaan

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Google Forms -lomakkeella tai sähköpostitse Ropecon-tapahtuman viestinnälle lähetetyistä tiedoista. Tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttäjät tunnistetaan käyttäjätunnuksin. Rekisterin käyttämiseen ovat oikeutettuja vain määritellyt Ropecon-tapahtuman järjestäjät. Henkilötiedot säilytetään Googlen omistamilla palvelimilla.

10. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Jos rekisteröity haluaa lisätietoja hänen henkilötietojensa käsittelystä Ropecon-tapahtumaan liittyvässä medialle suunnatussa viestinnässä, hän voi ottaa yhteyttä tuki@ropecon.fi / Kalle Kivimaa.